12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Izgubio živce

Pijan u autu vikao na ženu: Ti si nitko i ništa, roditelji su ti komunjare
P

Ne propustite

Nije to bilo prvo obiteljsko nasilje 41-godišnjeg Koprivničanca. Ovaj put na Prekršajnom sudu je kažnjen s 30 dana zatvora, uvjetno na godinu dana, uz obvezno liječenje od alkoholizma.

Ti si nitko i ništa, ništ ne vrijediš, roditelji su ti komunjare. Tim se riječima 41-godišnji D. F. iz Koprivnice obrušio na svoju suprugu prije točno tjedan dana kada su se vozili u automobilu između Cvetkovca i Koprivnice.

Usto, D. F. je i lupao po tabli automobila. Ništa previše čudno, s obzirom da je bio pod utjecajem alkohola od 1,76 promila.

Nije to bilo prvo obiteljsko nasilje ovog Koprivničanca. Na Prekršajnom sudu u Koprivnici već je pravomoćno proglašen krivim krajem veljače ove godine. I tada je bio pod utjecajem alkohola.

Ovaj put na sudu je kažnjen s 30 dana zatvora, ali uz rok kušnje na godinu dana.

Uz uvjetnu osudu, sudac mu je odredio i jednogodišnje obvezno liječenje od alkoholizma u Centru za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici.

D. F. je na Prekršajnom sudu priznao krivnju i stoga je sud i odlučio da ga nije potrebno (zasad) stavljati iza rešetaka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×