Trener Kopić: Teško je dobiti Dinamo s toliko grubih pogrešaka

0

Razloga za preveliko slavlje Dinamov trener Zoran Mamić nije imao jer je u poluvremenu saznao da je njihov stožerni igrač Arijan Ademi zbog dopinga kažnjen s četiri godine zabrana igranja profesionalnog nogometa.

Trener Slavena Belupa Željko Kopić nakon poraza od Dinama u Koprivnici (2:1) žalio je što nisu zadržali vodstvo do kraja poluvremena u koje ih je doveo Delić.

– Odigrali smo dobru utakmicu, prvo poluvrijeme smo jako dobro trčali, nismo pali pod pritiskom. Teško je dobiti Dinamo s toliko grubih pogrešaka, koje su nas na kraju stajale boda ili bodova – rekao je on i dodao kako svojim igračima nema što zamjeriti jer su se ponovno, kako kaže, bacali na glavu.

Trener Dinama Zoran Mamić rekao je kako su zasluženo pobijedili, iako je po njemu i Slaven Belupo odigrao dobru utakmicu.

- Oglas -

Ipak, razloga za preveliko slavlje nije imao jer je u poluvremenu saznao da je njihov stožerni igrač Arijan Ademi zbog dopinga kažnjen s četiri godine zabrana igranja profesionalnog nogometa.

– Vijesti sa saslušanja bile su da je potvrđeno da radi o zagađenom suplementu. Idiotarija je s četiri godine kazniti nekoga tko nije znao što uzima. Nećemo se predati, žalit ćemo se, borit ćemo se za njega do zadnje kapi. Konsterniran sam, radi se o fantastičnom dečku, našem dokapetanu, jednom od lidera u momčadi – istaknuo je Mamić i pitao se da li bi tako drastična kazna bila i da se radi o igraču Arsenala, Manchestera ili Bayerna.

– To je ponižavanje Dinama, Arija i svih nas koji živimo u Hrvatskoj – završio je on.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime