15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Regionalna liga ide dalje
R

Ne propustite

Za vrijeme održavanja Final Foura Regionalne lige u Podgorici, održan je sastanak odbora i zaključeno je da se Regionalna liga nastavi i u idućoj sezoni. Iako je bilo naznaka da bi možda Podravka Vegeta stavila svoje nastupanje u jednogodišnje mirovanje, ipak je prevladala korist koju ta liga donosi u igračkom i propagandnom smislu. Naime, nastupi Podravke u susjednim državama ne koriste samo rukometu.

U idućoj sezoni bit će osam klubova, ispadaju Lokomotiva i Ljubuški, a priključuju se Borac iz Banja Luke i Metalurg iz Skoplja. Ostalih šest su Krim, Budućnost, Hypo, Podravka Vegeta, Biseri Plevlja i Zaječar.

Odgođene utakmice morat će se odigrati u roku od 14 dana, kako bi liga dobila kontinuitet, a idući Final Four igrat će se u svibnju umjesto u lipnju.

Trener Podravke Vegete na odlasku, Zdravko Zovko, komentirao je Regionalnu ligu:

– To je najbolje što se u rukometu dogodilo u zadnje tri godine, jer se dobila mogućnost igranja jakih utakmica u natjecateljskom tonu.

Dokaz Zovkovoj tvrdnji je i Final Four na kojem je prikazana revija dobrog rukometa sa četiri sudionice Lige prvakinja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×