14.1 C
Koprivnica
Utorak, 14. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svjetski kup

Koprivnički ronioci sjajni u Mađarskoj, Lovreković uzeo tri medalje, Šestak isplivao A normu za reprezentaciju
K

Ovim rezultatima dečki nagovještaju odličan vrhunac sezone

Ne propustite

Viktor Lovreković i Mihael Šestak, plivači, odnosno ronioci Ronilačkog kluba Šoderica, sudjelovali su u Mađarskoj na Svjetskom kupu, gdje su još jednom potvrdili svoju klasu i odličan rad koprivničkog kluba.

Lovreković je plivao tri discipline i uzeo isto toliko medalja. Prvog dana natjecanja plivao je 800sf i 200sf te uzeo broncu i zlato, a u nedjelju je bio treći na 400sf.

S druge strane, senior Šestak prvi je dan plivao 50ap i 100im gdje je zauzeo 11. i šesto mjesto te otplivao svoje najbolje vrijeme, odnosno A normu za reprezentaciju. Drugi dan je plivao 100sf i 50sf, gdje je završio 14. i 10.

– Ovim rezultatima nagovještaju odličan vrhunac sezone, ali se također nadaju još boljima kako se ona bliži kraju – poručuju iz kluba.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HRVATSKI DAN ŠEĆERNE BOLESTI

[ŽIVJETI S DIJABETESOM] Mioč: Nakon nalaza, doktori su mi čestitali novi rođendan, Mihac Kovačic: Ne prihvaćajte to zdravo za gotovo

Hrvatski dan šećerne bolesti, odnosno dijabetesa, obilježava se 14. svibnja posljednje tri godine, a riječ je o kroničnoj bolest...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×