12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zanimljivo

Imate nekog rođenog u lipnju? Oni su znatiželjne, optimistične, druželjubive, ali i neodlučne osobe
I

Bebe rođene u lipnju su druželjubive osobe, a osim toga i karizmatične pa pažnju na sebe privlače bez imalo muke

Ne propustite

Stigao je lipanj, mjesec u kojem nam stiže ljeto.

Nekima je ovaj mjesec poseban jer slave rođendan ili će pak dobiti novog člana obitelji. Kako god bilo postoji nekoliko zanimljivosti vezanih uz sve rođene u lipnju.

Miss7mama donosi da istraživanja pokazuju da su lipanjske bebe jako znatiželjne, vrlo optimistične, druželjubive, šarmantne i kreativne.

– Istraživanje objavljeno u časopisu “Sleep” pokazuje da ljudi koji su rođeni u proljeće i ljeto idu kasnije spavati za razliku od onih koji su rođeni zimi. Velika je vjerojatnost da su djeca rođena u lipnju zapravo male sove – donosi Miss7mama.

Kao što smo ranije spomenuli, bebe rođene u lipnju su druželjubive osobe, a osim toga i karizmatične pa pažnju na sebe privlače bez imalo muke.

– Međutim, često mogu biti neodlučni. Iako su skloni pozitivnim raspoloženjima, mogu “isključiti” to raspoloženje i to se događa vrlo brzo. Srećom, pozitivna energija se i vraća vrlo brzo – kaže Miss7mama.

Prema istraživanjima godišnje doba može utjecati na razinu dopamina, poznatog kao hormona sreće. Upravo je najmanja razina tog hormona prisutna kod onih rođenih u svibnju i lipnju te se takve osobe manje izlažu rizicima.

Još jedno istraživanje je dovelo do zanimljivog rezultata.

– Istraživači sa Sveučilišta Cambridge zaključili su da bebe rođene u ljetnim mjesecima rastu više od onih rođenih u hladnijem razdoblju godine – kaže Miss7mama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kuršlus

Mortus pijan sletio u kanal i zabio se u most, policija ga našla ozlijeđenog kraj ceste

Pijani vozač jučer je napravio "kuršlus" kada je sletio s ceste u kanal u Sokolovcu. Dogodilo se to oko 23...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×