25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SKUPŠTINA

FOTO Izabrano novo rukovodstvo županijskog Pikado saveza. Palo je i treće poluvrijeme uz hladno pivo
F

Bilo je riječi i o tome da se popularizira pikado kao sport u našoj županiji jer grad Križevci uopće nemaju ni jedan klub

Ne propustite

Županijski Pikado savez dobio je novo rukovodstvo. Za predsjednika je izabran Miroslav Pintarek, potpredsjednika Damir Dautanec te tajnika Marinko Marić. Skupština je iskorištena i za osvrt na netom završeno pikado sezonu. Tako je ekipa Fokus iz Koprivnice nastupala na zavrsnici Kupa u Solinu gdje je pružila jako dobre partije, ali ekipe iz Prve lige bile su prejake za koprivničke dečke. Za Fokus su nastupili Marino Šurić, Ivan Božin, Krešimir Križaj i Danijel Kovačić. Bilo je riječi i o tome da se popularizira pikado kao sport u našoj županiji jer grad Križevci uopće nemaju ni jedan klub.

-Zadali smo si zadatak da odemo tamo i pokusamo pridobit dečke iz Križevaca da se uključe i igraju pikado. Nakon službenog sastanka održano je i treće poluvrijeme, najpopularnije kod svih sportaša. Uz koju odigranu partiju pikada i hladnu pivu sve je lakše – kaže Damir Dautanec.

Foto: Damir Dautanec
Foto: Damir Dautanec
Foto: Damir Dautanec
Foto: Damir Dautanec

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krim istraživanje

POLICIJSKA AKCIJA Pala banda dilera, dvije godine su zgrtali novac na drogama

Četiri muškarca osumnjičena su zbog "dilanja" droge, kao i konzumiranja, javlja koprivničko-križevačka policija. Provedeno je kriminalističko istraživanje nad muškarcima sa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×