20.1 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svečana promocija

COOR Podravsko sunce predstavilo monografiju Od prvog posebnog razrednog odjela do Podravskog sunca
C

Predstavljanju su se odazvali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž

Ne propustite

Monografija Od prvog posebnog razrednog odjela do Podravskog sunca svečano je predstavljena u prostorijama COOR Podravsko sunce Koprivnica.

Predstavljanju su se odazvali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž. Ispred domaćina bila je ravnateljica COOR Podravsko sunce Koprivnica Radmila Popović sa suradnicima.

– Zamjenik Ljubić je čestitao na ovom ostvarenju kazavši kako će monografija ostati vrijedan testament vremena i spomen na sve ono što je u razdoblju od 1962. pa do 2023. godine učinjeno kako bi djeca u potrebi imali kvalitetne uvjete za rad i razvoj. Županija će i dalje biti na usluzi u svakom obliku te partner na projektima kako bi uvjeti bili još bolji, dodao je zamjenik, uz čestitke na radu i uz dobre želje u vremenu koje je pred Centrom – ističu iz županije.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×