14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Na putu s nama

Uključite se u humanitarnu akciju COOR Podravsko sunce za nabavu novog kombija, saznajte kako
U

Akcija će se provoditi od 1. prosinca 2023. do 28. veljače 2024.

Ne propustite

Udruga edukacijskih rehabilitatora Koprivnice organizira humanitarnu akciju „Na putu s nama“ s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju novog putničkog kombi vozila učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

– Ovom akcijom Udruga poziva na zajedništvo i podršku. Kupnjom vozila omogućit ćemo siguran svakodnevni prijevoz učenika u školu i provođenje terenske nastave te kroz ideju zajedničkog putovanja doprinijeti poboljšanju života učenika s teškoćama u razvoju – poručili su iz COOR Podravsko sunce

Akcija će se provoditi od 1. prosinca 2023. do 28. veljače 2024. Planirane su raznolike aktivnosti, od humanitarne prodaje blagdanskih ukrasa nastalih na radionicama u Centru, do glazbeno scenskih i sportskih događaja.

U ovu akciju možete se uključiti i vi i to uplatom na račun humanitarne akcije IBAN HR0523860021552009395, a prilikom uplate u rubriku svrha uplate potrebno je upisati – putničko kombi vozilo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×