15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Radovi u tijeku

Gradonačelnik Bilić i župan Stričak obišli radove na uređenju Osnovne škole Ludbreg, dosad uloženo pola milijuna eura
G

Naši učenici će od jeseni biti u novim, uređenim i osvježenim prostorima te sam siguran da će i njima i učiteljima biti puno ljepše savladavati sve obrazovne zadaće u ovom novom okruženju – rekao je Bilić

Ne propustite

Gradonačelnik Grada Ludbrega, Dubravko Bilić i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak obišli su Osnovnu školu Ludbreg.

Razlog obilaska je provjera radova na unutrašnjem uređenju Osnovne škole.

Župan Anđelko Stričak istaknuo je kako posljednjih dvije godine u Osnovnu školu Ludbreg uloženo tri puta više financijskih sredstava nego prethodnih osam godina.

– S uređenjem Osnovne škole Ludbreg krenuli smo tijekom prošle godine, a samo uređenje odvijat će se kroz tri faze, odnosno trajat će tri godine. Prošle godine zamijenjene su elektroinstalacije, ove godine uređujemo unutrašnjost škole – unutarnju stolariju, prozore u dvorani, učionice, kabinete, hodnike, a iduće godine nastavljamo s obnovom školske sportske dvorane. Vrijednost investicija u prošloj godini iznosila je preko 200.000 eura, a u ovoj godini preko 300.000 eura – istaknuo je Stričak.

FOTO: Grad Ludbreg

Gradonačelnik Bilić zadovoljan je kako radovi napreduju.

– Naša osnovna škola se intenzivno obnavlja i priprema za novu školsku godinu i zaista možemo biti zadovoljni onime što smo do sada vidjeli. Naši učenici će od jeseni biti u novim, uređenim i osvježenim prostorima te sam siguran da će i njima i učiteljima biti puno ljepše savladavati sve obrazovne zadaće u ovom novom okruženju – rekao je Bilić.

Radovi napreduju, a samim napretkom zadovoljan je i ravnatelj škole, Tihomir Horvat.

– U Osnovnoj školi Ludbreg traju radovi na uređenju unutrašnjosti gdje uređujemo zidove, podove, unutarnju stolariju te sanitarne čvorove. Radovi idu svojim tijekom i siguran sam da će završiti do početka nove školske godine – rekao je ravnatelj Horvat te se zahvalio osnivaču Varaždinskoj županiji, ali i Gradu Ludbregu na ulaganjima.

Radove je obišao i pročelnik županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslav Huđek koji je istaknuo da su ova ulaganja u svrhu podizanja pedagoškog standarda u Osnovnu školu Ludbreg.

FOTO: Grad Ludbreg

Naglasio je i da će se 2024. godine obnoviti sportska dvorana u sklopu škole, a 2025. godine fasada škole.

Uz župana Stričaka, gradonačelnika Bilića i pročelnika Huđeka školu su obišli i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ludbrega Darko Jagić, županijski vijećnici Brankica Kovaček i Krešimir Horvat, gradski vijećnik Grada Ludbrega Goran Križanić, članovi školskog odbora te predstavnici izvođača radova, tvrtke Oprema – pit d.o.o.

FOTO: Grad Ludbreg
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×