15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
koji kuršlus

Totalni rusvaj u đurđevačkom kafiću, četvorka napala trojicu muškaraca, jedan od napadača štapom ozlijedio gosta na terasi
T

Sve je počelo u trenutku kad je osumnjičeni 28–godišnjak glasno vikao u kafiću, a potom s preostalom trojicom osumnjičenika fizički napao trojicu drugih muškaraca starosti 45, 47 i 48 godina

Ne propustite

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je prije otprilike nešto više od dva tjedna, točnije u subotu 12. kolovoza, u Đurđevcu u Međašnoj ulici u ugostiteljskom objektu i na terasi došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Dogodilo se to oko 21 sat i 30 minuta, a u svemu su sudjelovala četiri muškarca starosti 23, 28, 32 i 37 godina i to s đurđevačkog područja.

Sve je počelo u trenutku kad je osumnjičeni 28–godišnjak glasno vikao u kafiću, a potom s preostalom trojicom osumnjičenika fizički napao trojicu drugih muškaraca starosti 45, 47 i 48 godina.

– Nadalje, osumnjičeni 28–godišnjak je na terasi ugostiteljskog objekta drvenim štapom, koji je pronašao pored terase, udario oštećenog 43–godišnjaka, koji je zadobio vidljive ozljede, ali je liječničku pomoć odbio – piše u policijskom priopćenju.

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv četvorice osumnjičenika će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×