33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
REMI SLAVEN BELUPA

Revija promašaja Farmaceuta u Kranjčevićevoj, čudesni vratar Marković donio bod fenjerašu Rudešu
R

Farmacueti mogu žaliti što nisu stigli do treće uzastopne pobjede jer su dominirali tijekom cijelog susreta i imali čak četiri stopostotne prilike, a na kraju je jedina dobra stvar što se nije ostvarilo nepisano nogometno pravilo - ne zabiješ, dobiješ

Ne propustite

Slaven Belupo nije uspio u 12. kolu Supersport HNL pobijediti fenjeraša, momčad Rudeša koja je zahvaljujući fantastično raspoloženom vrataru Mateju Markoviću izvukla remi 0:0. Itekako Farmacueti mogu žaliti što nisu stigli do treće uzastopne pobjede jer su dominirali tijekom cijelog susreta i imali čak četiri stopostotne prilike, a na kraju je jedina dobra stvar što se nije ostvarilo nepisano nogometno pravilo – ne zabiješ, dobiješ.

Farmaceuti su trebali pitanje pobjednika riješiti u prvom poluvremenu u kojem je Rudeš bio potpuno bezopasan, a momčad Roya Ferenčine zapucala je tri zicera. Reviju promašaja u 21. minuti otvorio je Mioč koji je nakon ubačaja Šakote ostao sam na deset metara, ali je pucao ravno u dobro postavljenog vratara Markovića.

U 28. minuti Lepinjica je podvalio loptu iza zadnje linije domaće obrane pa je Hoxha izbio sam pred Markovića, no vratar Rudeša pročitao je njegovu namjeru. Marković se iskazao i u 42. minuti u kojoj je ubačaj Hoxhe Štrkalj odlično zahvatio glavom, no domaća jedinica se vinula poput pantere i “izvadila” loptu iz samih rašlji.

Odmah na početku nastavka Farmacueti su pritisnuli Rudeš, ali pokušaji Mioča, Hoxhe i Štefulja nisu urodili plodom. Nastavak promašenih zicera Slavena uslijedio je u 57. minuti u kojoj je Štrkalj bio oči u oči s Markovićem, ali je vratar Rudeša još jednom bravuroznom reakcijom očuvao svoju mrežu netaknutom.

U završnih pola sata Farmacuetima je ponestalo ideja pa nije više bilo posla pred vratima Markovića, dok je Rudeš u 86. minuti preko Pavleka zamalo stigao i do sva tri boda.

 

RUDEŠ – SLAVEN BELUPO 0:0

RUDEŠ (3-4-3): Marković – Matić, Pavlek, Pavlović – Tomečak, Srbljinović, Latković (od 67. Bašić), Vukmanović (od 58. Pasariček) – Špeljak, Topić (od 80. Rešetar), Petković (od 58. Pešić). TRENER: Golem.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Sušak – Štefulj, Božić, Boras, Bosec – Agbekpornu, Lepinjica – Hoxha, Mioč (od 78. Cascini), Šakota (od 62. Kamberi) – Štrkalj (od 84. Nongoh). TRENER: Ferenčina.   

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×