20.1 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽUPANIJSKE LIGE

Ivančani u derbiju dočekuju Starigrad, Herešinčane čeka težak ispit na sesvečkom Kladju
I

Đurđevački Graničar će naslov jesenskog prvaka kojeg je osigurao u prošlom kolu proslaviti u subotu u 14 sati na svom terenu protiv Rudara iz Glogovca

Ne propustite

Derbi 12. kola Prve županijske lige igra se u nedjelju u 14 sati u Koprivničkom Ivancu gdje Sloga dočekuje Starigrad. Ivančani su nakon lošeg ulaza u sezonu proigrali i sad pa s velikom dozom samopouzdanja dočekuju Starigrad.

U prošlom kolu Starigrad je napunio mrežu Hlebinčana pa potajno priželjkuje i bodove na vrućem terenu u Koprivničkom Ivancu.

Đurđevački Graničar će naslov jesenskog prvaka kojeg je osigurao u prošlom kolu proslaviti u subotu u 14 sati na svom terenu protiv Rudara iz Glogovca. Picoki su izraziti favoriti i bilo bi čudo da im Glogovčani pokvare slavljenički ton.

U subotu će i Kalinovac biti domaćin i to Panoniji. Iako Poberuni igraju prevrtljivo, protiv Peterančana su blagi favoriti. U trećem subotnjem ogledu Miklinovec će ugostiti Osvit. Đelekovčani na krilima pobjede iz prošlog kola protiv Drnjančana vjeruju da će nastaviti svoj dobar niz.

U preostalim susretima u nedjelju u 14 sati sastaju se: Drava Novigrad Podravski – Prugovac, Tomislav Drnje – Tomislav Radnik i Lipa – Močile.

NK Podravec Torčec - NK Omladinac Herešin
Foto: Đuro Grčić

U 12. kolu Druge županijske lige derbi se igra u nedjelju u 14 sati u Podravskim Sesvetama između domaće Drave i Omladinca. Sesvečani su na svom Kladju svima tvrd orah pa Herešinčane očekuje težak ispit.

Sokol će u svom standardnom domaćinskom terminu, u subotu u 14 sati, ugostiti Graničar iz Novog Virja. Podravec bi, pak, u nedjelju u 14 sati, na svom terenu u Torčecu trebao bez većih poteškoća protiv Mladost iz Sigeca potvrditi naslov jesenskih prvaka.

U preostalim susretima u nedjelju u 14 sati sastaju se: Mladost Koprivnički Bregi – Prekodravac, Čvrstec – Reka, Gornja Rijeka – Viktorija i Mičetinac – GOŠK.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×