12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Komunalac

Održavat će javnu rasvjetu i u Legradu
O

Ne propustite

‘Komunalac će obavljati poslove tekućeg održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na području Legrada što iznosi 30 kilometara duljine mreže javne rasvjete, odnosno 473 rasvjetnih tijela, radi osiguranja kontinuirane i nesmetane funkcije rasvjete javnih površina’, poručili su iz Komunalca.

Koprivnički Komunalac i Općina Legrad jučer, u četvrtak, potpisali su ugovor o održavanju javne rasvjete na području Legrada.
Ugovor je potpisan na dvije godine, a njime je Komunalac proširio svoju djelatnost brige za javnu rasvjetu na novo područje van Koprivnice.

“Komunalac će obavljati poslove tekućeg održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na području Legrada što iznosi 30 kilometara duljine mreže javne rasvjete, odnosno 473 rasvjetnih tijela, radi osiguranja kontinuirane i nesmetane funkcije rasvjete javnih površina, javnih cesta koja prolaze kroz naselja i nerazvrstanih cesta”, poručili su iz Komunalca.

Potpisivanju ugovora nazočili su Zdravko Petras, član Uprave Komunalca, i Ivan Sabolić, načelnik općine.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×