26.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Komunalac

Održavat će javnu rasvjetu i u Legradu
O

Ne propustite

‘Komunalac će obavljati poslove tekućeg održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na području Legrada što iznosi 30 kilometara duljine mreže javne rasvjete, odnosno 473 rasvjetnih tijela, radi osiguranja kontinuirane i nesmetane funkcije rasvjete javnih površina’, poručili su iz Komunalca.

Koprivnički Komunalac i Općina Legrad jučer, u četvrtak, potpisali su ugovor o održavanju javne rasvjete na području Legrada.
Ugovor je potpisan na dvije godine, a njime je Komunalac proširio svoju djelatnost brige za javnu rasvjetu na novo područje van Koprivnice.

“Komunalac će obavljati poslove tekućeg održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na području Legrada što iznosi 30 kilometara duljine mreže javne rasvjete, odnosno 473 rasvjetnih tijela, radi osiguranja kontinuirane i nesmetane funkcije rasvjete javnih površina, javnih cesta koja prolaze kroz naselja i nerazvrstanih cesta”, poručili su iz Komunalca.

Potpisivanju ugovora nazočili su Zdravko Petras, član Uprave Komunalca, i Ivan Sabolić, načelnik općine.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Micro Matic

Velika međunarodna grupacija preuzela obiteljsku tvrtku, Bilić: Privlačni smo investitorima

Grad Ludbreg dobio je novog investitora. Radi se o grupaciji Micro Matic, međunarodnoj industrijskoj grupaciji sa sjedištem Odenseu u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×