15.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 9. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bravo!!

AK Koprivnica zauzeo 15. mjesto na rang listi klubova po uspješnosti koju je izdao Hrvatski atletski savez
A

Valja napomenuti da svi klubovi ispred AK Koprivnice imaju na raspolaganju atletsku stazu i mnogo bolje uvjete od našeg kluba - poručili su iz kluba

Ne propustite

Protekla godina je za Atletski klub Koprivnica bila veoma aktivna.

Klub je u 2023. imao sveukupno 134 natjecanja, a natjecalo se od kategorije limača do kategorije veterana. Sveukupno su članovi kluba osvojili 15 medalja na prvenstvu Hrvatske (7 zlatnih, 3 srebrne i 5 brončanih), imali su 2 nastupa u reprezentaciji, 1 nastup na Svjetskom prvenstvu, 1 nastup na svjetskim školskim igrama i 1 državni rekord.

Zbog svih ostvarenih rezultata, AK Koprivnica je godinu završio na 15. mjestu od 97 klubova i to je uvjerljivo najbolji plasman kluba u povijesti na rang listi klubova po uspješnosti koju je izdao Hrvatski atletski savez.

– Valja napomenuti da svi klubovi ispred AK Koprivnice imaju na raspolaganju atletsku stazu i mnogo bolje uvjete od našeg kluba – poručili su iz AK Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Radnik im umalo poginuo kod Lepavine, Hrvatske šume: Sam si je kriv, rekao je da mu se žuri na sprovod

Teško stradali radnik podravske Šumarije trebao bi dobiti novčanu odštetu od 47.000 eura i mjesečnu rentu za tuđu pomoć...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×