12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U nedjelju se u Koprivnici održava središnja nacionalna smotra Dani kruha
U

Ne propustite

Grad Koprivnica središnji je domaćin ovogodišnje nacionalne svečanosti Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje. Središnja smotra ove manifestacije održat će se u nedjelju, 10. listopada, na središnjem gradskom trgu pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Luke Bebića, Udruge Lijepa naša, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Suorganizatori ovog događaja su i tri koprivničke osnovne škole, a svoj dolazak za sada je potvrdilo 77 osnovnih i srednjih škola iz svih županija širom lijepe naše, a dolazak su najavili i predstvanici hrvatskih škola iz Bosne i Hercegovine i Vojvodine. To znači da će manisfestaciji prisusutvovati više od 350 sudinika, prije svega učenici i njihovi ravnatelji, a sa svojim proizvodima predstavit će se i Podravka. 

– Grad Koprivnica, kao domaćin državne i svehrvatske svečanosti, pobrinuo se da ova svečanost bude na dostojnoj razini i nadamo se da će nas u nedjelju poslužiti i vremenska prognoza kako bi sve prošlo u najboljem redu – rekao je koprivnički gradonačelnik.

Sudionici smotre svoj su dolazak najavili već u subotu, a svečano otvorenje zakazano je za nedjelju u 10 sati.

Cjelokupni program smotre može se pogledati na stranicama Grada koprivnice.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Varaždinska cesta

Vremešni vozač (73) izlazio autom iz dvorišta preko biciklističke, srušio 67-godišnjakinju i ozlijedio je

Kako obavještava policija, jučer se u Koprivnici na Varaždinskoj cesti dogodila prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 73-godišnji vozač. Naime,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×