15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dobio uvjetan zatvor

Virovec prijatelju ukrao skupu štilovku pa poručio: Kad on meni vrati moje, i ja ću njemu tu pilu!
V

Ta pila je bila kod prijatelja par dana, kad sam za to saznao rekao sam mu kad mi vrati stvari, da ću i ja njemu vratiti tu njegovu pilu.

Ne propustite

Nezaposleni branitelj sa šireg virovskog područja, policiji i pravosuđu već ranije poznat po nasilju i krađama te uvjetnim zatvorskim kaznama opet je bio u problemu sa zakonom. Naime, svom je prijatelju ukrao skupu motornu pilu.

– On je počinio krađu negdje između 20. rujna 2021. i 28. rujna 2021., u Virju, u vinogradarskom predjelu Stara Gora. S tavanskog prostora vikend kuće uzeo je i zadržao za sebe motornu pilu štilovku vrijednu oko 800 eura – navodi se u presudi.

Čovjek u crvenoj kariranoj košulji pili trupce motornom pilom u šumiPrijatelju ukrao
Prijatelju ukrao skupu motornu pilu // Foto: Depositphotos.com

I ovaj put dobio je uvjetnu kaznu, osam mjeseci zatvora na rok od dvije godine kušnje. Ranije su uvjetne kazne moguće i prošle pa nije bio u opasnosti ići izravno u zatvor.

– Posudio sam mu čak i vrcaljku za grožđe koja je vrijedna oko 2000 kuna, a nije mi ju vratio. Pa i jedan stol vrijedan možda i 3000 kuna. Ta pila je bila kod prijatelja par dana, kad sam za to saznao rekao sam mu kad mi vrati stvari, da ću i ja njemu vratiti tu njegovu pilu – branio se okrivljeni.

Dodao je i da je potom došla policija i on im je odmah predao motornu pilu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×