3.5 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dobio uvjetan zatvor

Virovec prijatelju ukrao skupu štilovku pa poručio: Kad on meni vrati moje, i ja ću njemu tu pilu!
V

Ta pila je bila kod prijatelja par dana, kad sam za to saznao rekao sam mu kad mi vrati stvari, da ću i ja njemu vratiti tu njegovu pilu.

Ne propustite

Nezaposleni branitelj sa šireg virovskog područja, policiji i pravosuđu već ranije poznat po nasilju i krađama te uvjetnim zatvorskim kaznama opet je bio u problemu sa zakonom. Naime, svom je prijatelju ukrao skupu motornu pilu.

– On je počinio krađu negdje između 20. rujna 2021. i 28. rujna 2021., u Virju, u vinogradarskom predjelu Stara Gora. S tavanskog prostora vikend kuće uzeo je i zadržao za sebe motornu pilu štilovku vrijednu oko 800 eura – navodi se u presudi.

Čovjek u crvenoj kariranoj košulji pili trupce motornom pilom u šumiPrijatelju ukrao
Prijatelju ukrao skupu motornu pilu // Foto: Depositphotos.com

I ovaj put dobio je uvjetnu kaznu, osam mjeseci zatvora na rok od dvije godine kušnje. Ranije su uvjetne kazne moguće i prošle pa nije bio u opasnosti ići izravno u zatvor.

– Posudio sam mu čak i vrcaljku za grožđe koja je vrijedna oko 2000 kuna, a nije mi ju vratio. Pa i jedan stol vrijedan možda i 3000 kuna. Ta pila je bila kod prijatelja par dana, kad sam za to saznao rekao sam mu kad mi vrati stvari, da ću i ja njemu vratiti tu njegovu pilu – branio se okrivljeni.

Dodao je i da je potom došla policija i on im je odmah predao motornu pilu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan dan slavljenicima!

Robert i Šimun slave svoga imena dan. Robert je racionalna, poslušna, bistra, učinkovita, snalažljiva i talentirana osoba. Šimun je vješta, samostalna,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×