15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U POVODU 30 GODINA STVARALAŠTVA

U petak u Galeriji Stari grad otvorenje izložbe Franje Mihočke
U

O njegovim slikarskim interesima, tehnikama i motivima, više će na otvaranju izložbe govoriti književnica Božica Jelušić, dok će u glazbenom dijelu programa nastupiti Pjevačko društvo Ferdinand iz Ferdinandovca

Ne propustite

Muzej Grada Đurđevca u petak u 19 sati u Galeriji Stari grad organizira izložbu slika Franje Mihočke, dugogodišnjeg predsjednika đurđevačke Udruge Peski Art. Bit će to cjelovito predstavljanje Mihočkina rada nastalih u njegovih kreativnih 30 godina. Na izložbi će biti izloženo čak 80-ak radova u akvarelu i tušu, po kojima je autor prepoznatljiv, a bit će zabilježena kao najveća i najvažnija u njegovu slikarskom radu.

O njegovim slikarskim interesima, tehnikama i motivima, više će na otvaranju izložbe govoriti književnica Božica Jelušić, koja je i autorica predgovora za izložbu „Hod za svjetlo“, dok će u glazbenom dijelu programa nastupiti Pjevačko društvo Ferdinand iz Ferdinandovca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×