15.1 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U POVODU 30 GODINA STVARALAŠTVA

U petak u Galeriji Stari grad otvorenje izložbe Franje Mihočke
U

O njegovim slikarskim interesima, tehnikama i motivima, više će na otvaranju izložbe govoriti književnica Božica Jelušić, dok će u glazbenom dijelu programa nastupiti Pjevačko društvo Ferdinand iz Ferdinandovca

Ne propustite

Muzej Grada Đurđevca u petak u 19 sati u Galeriji Stari grad organizira izložbu slika Franje Mihočke, dugogodišnjeg predsjednika đurđevačke Udruge Peski Art. Bit će to cjelovito predstavljanje Mihočkina rada nastalih u njegovih kreativnih 30 godina. Na izložbi će biti izloženo čak 80-ak radova u akvarelu i tušu, po kojima je autor prepoznatljiv, a bit će zabilježena kao najveća i najvažnija u njegovu slikarskom radu.

O njegovim slikarskim interesima, tehnikama i motivima, više će na otvaranju izložbe govoriti književnica Božica Jelušić, koja je i autorica predgovora za izložbu „Hod za svjetlo“, dok će u glazbenom dijelu programa nastupiti Pjevačko društvo Ferdinand iz Ferdinandovca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

Kobre zaustavile pijanog Iveka na omiljenom traktoru, bez vozačkog ispita – sud ga kaznio s 2220 eura!

Sjećate li se kad smo pisali o našem Iveku koji je pijan i bez dozvole vozio svoj omiljeni traktor...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×