15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽUPANIJSKE LIGE

Ivančani u derbiju dočekuju “ranjene” Drnjančane, Herešinčani nemaju pravo na kiks protiv Vojakovčana
I

Prvoplasirani Graničar u subotu je u 16 sati u Đurđevcu domaćin Tomislav Radniku, a kako su Žabnjani neprepoznatljivi u drugom dijelu sezone, Picoki bi trebali lako doći do nova tri boda

Ne propustite

Derbi 17. kola Prve županijske lige igra se u nedjelju u 16 sati u Koprivničkom Ivancu između domaće Sloge i Tomislava iz Drnja.

Drnjančani su se u prošlom kolu namučili za pobjedu protiv fenjeraša, Lipe, a i u prvoj utakmici četvrtfinala županijskog Kupa u Ferdinandovcu su izgubili s uvjerljivih 4:1, pa Ivančani vjeruju da im mogu „ugasiti” i teoretsku nadu da će dostići prvoplasirane Picoke.

No, i Sloga je u lošoj formi i nakon velike pobjede na startu proljeća u Đelekovcu, dvaput je posrnula, što Drnjančanima, pak, daje optimizam da će baš u Koprivničkom Ivancu uloviti željeni ritam.

Picoki imaju lak posao

Prvoplasirani Graničar u subotu je u 16 sati u Đurđevcu domaćin Tomislav Radniku, a kako su Žabnjani neprepoznatljivi u drugom dijelu sezone, Picoki bi trebali lako doći do nova tri boda. U subotu u istom terminu igraju se još dvije utakmice i to lokalni derbi između Kalinovca i Prugovca, dok je Starigrad domaćin novigradskoj Dravi.

NK Mičetinac - NK Omladinac Herešin
Foto: Đuro Grčić

Posebno će zanimljivi biti lokalni derbi u Kalinovcu jer su se Poberuni probudili u proljeće, dok Prugovčani žele zadržati treće mjesto. U preostalim susretima u nedjelju u 16 sati sastaju se: Panonija – Močile, Rudar Glogovac – Osvit te Lipa – Miklinovec.

Torčanci favoriti u Sokolovcu

U 17. kolu Druge županijske lige u subotu u 16 sati prvoplasirani Podravec gostuje u Sokolovcu kod Sokola, a Torčanci su u tom ogledu izraziti favoriti. U preostalim utakmicama u nedjelju u 16 sati sastaju se: Viktorija – Omladinac, GOŠK – Reka, Mičetinac – Mladost Sigetec, Gornja Rijeka – Prekodravac te Drava Podravske Sesvete – Čvrstec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×