12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bravo, bravo

Eva Bedeković Šabanagić iz Osnovne škole u Pitomači ide na finale Svjetskog prvenstva iz engleskog jezika
E

Ne propustite

Učenica 6. a razreda Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača Eva Bedeković Šabanagić, plasirala se direktno u finale međunarodnog natjecanja iz Engleskog jezika – Hippo Olympiad koje će se održati u Italiji, u gradu Assisi u rujnu ove godine.

Na državnom finalu u OŠ P. Preradovića u Pitomači, učenica Eva ostvarila je 68,5 od mogućih 70 bodova, što ju je svrstalo među troje najuspješnijih učenika u Hrvatskoj u kategoriji Hippo 2 koji su prošli direktno u svjetsku završnicu.

Također, izniman rezultat ostvarile su još dvije učenice OŠ Petra Preradovića Pitomača. Franka Makvić, učenica 7.c i Elvira Tudić, učenica 4. razreda Područne škole Velika Črešnjevica. One su se plasirale na regionalne kvalifikacije koje će se održati od 21. do 23. svibnja u Veneciji.

– Velike čestitke našim velikim „englezicama“ i njihovim mentoricama Jeleni Habijanić i Josipi Reit te im želimo puno uspjeha u Italiji – poručuju iz Osnovne škole.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×