19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KOnferencija energetska efikasnost

Koprivničke Eco-sandwich kuće predstavljene u Sarajevu
K

Ne propustite

Konferencija Energetska efikasnost kao osnova za postizanje održivog socio-ekonomskog razvoja u Bosni i Hercegovini, održana je 11. veljače u Sarajevu, na Internacionalnom Burch Univezitetu.

Cilj konferencije bio je povezivanje svih sudionika procesa te ostvarivanja veće energetske efikasnosti u zgradarstvu u BiH. Predstavljeni su primjeri dobre prakse ekonomske prednosti proizvodnje i primjene izolacijskih materijala proizvedenih od autohtonih sirovina, kao što su ovčja vuna i slama.

Na konferenciji su sudjelovali i predstavnici Koprivnice koji su pritom prenijeli iskustva iz grada. Gradonačelnica Vesna Želježnjak predstavila je projekte u sklopu Novog lica Koprivnice, a ravnateljica Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Koprivnice Jasna Markušić predstavila je prvu implementaciju provedene zelene, održive i inovativne javne nabave A+ na projektu Prve Eco-sandwich kuće u Koprivnici.

Organizator konferencije bio je Green Council, Udruženje Savjet za Zelenu gradnju iz Sarajeva, a prisustvovale su joj i veleposlanica Norveške u BiH Nj.E. Vilbeke Lilloe te veleposlanica Francuske u BiH Nj.E. Claire Bodonyi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×