34.3 C
Koprivnica
Srijeda, 4. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Društveno odgovorno

FOTO Lijepa gesta, koprivnički Crveni križ uz pomoć Podravke podijelio potrebitima 250 paketa proizvoda
F

U primjerima poput projekta podjele besplatnih bilježnica školarcima, sreća je da tvrtke vrlo često pokazuju onu drugu stranu, društveno odgovornu.

Ne propustite

U svijetu kojim vlada kapitalizam, a koji smo si pak sami odabrali, često se prigovara na neobazrivo zgrtanje kapitala, iako se zaboravlja činjenica da tržište jedino tako funkcionira.

No, u primjerima poput projekta podjele besplatnih bilježnica školarcima, sreća je da tvrtke vrlo često pokazuju onu drugu stranu, društveno odgovornu.

Jednu takvu suradnju ostvarilo je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica koje u cilju zadovoljavanja osnovnih životnih potreba kroz pakete hrane pomaže svojim korisnicima koji si ne mogu priuštiti osnovne namirnice.

– Zbog toga smo prijavili projekt Koprivnička banka hrane za potrebite sugrađane na natječaj za dodjelu donacija Podravke d.d.  za 2024. godinu, u sklopu kojeg se doniraju financijska sredstva i proizvodi iz asortimana te kompanije različitim udrugama, društvima i organizacijama koje se bave radom od općeg društvenog značaja ili u humanitarne svrhe tako da time prakticiraju etičnost i društvenu odgovornost prema socijalnoj zajednici – izvijestili su iz Crvenog križa.

GDCK Koprivnica je zadovoljila sve uvjete natječaja te im je odobrena donacija u iznosu od 1.000 eura u proizvodima Podravke i još 2.000 eura u novcu, za kupnju proizvoda.

Foto: GDCK Koprivnica

– Od te donacije u kolovozu je složeno i podijeljeno 250 paketa hrane za korisnike u potrebi na području 11 općina s područja djelovanja GDCK Koprivnica. Velika hvala Podravki na donaciji u ime koprivničkog Crvenog križa, a posebno hvala od korisnika koji su se itekako razveselili Podravkinim proizvodima – rekli su.

Uz ovu pozitivnu priču iz Crvenog križa poručuju da se i svi ostali mogu priključiti njihovim akcijama.

– Ako možete, pozivamo i vas te tvrtke u kojima radite da sa svojim donacijama uljepšate i olakšate nečiji život. Materijalne donacije svakodnevno možete donijeti u naše sjedište u Herešinskoj ulici 33 u Koprivnici – poručuju.

Dodajmo kako novčane donacije posredstvom interneta ili uplatom u banci možete uplatiti i na žiro računu Podravske banke, IBAN HR9223860021100510465.

Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novo priznanje

FER, Medicina, Strojarstvo samo su neki od fakulteta koji tvrde da koprivnička Gimnazija ponajbolje priprema učenike za faks!

Iako su opći rezultati na državnoj maturi učenika koprivničke Gimnazije bili nešto lošiji nego lanjski, ono što je možda...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×