18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Eksplozija ručne bombe

Načelnik Mađer: Dobro sam, radim. Važno je da su mi prijatelju spasili život
N

Ne propustite

Načelnik Novigrada Podravskog Mladen Mađer (HSS) ne zna kako se ručna bomba pojavila u njegovu vinogradu. Policija je priopćila kako je ona ondje već duže vremena odbačena i prekrivena zemljom, a eksplodirala je uslijed zagrijavanja vatrom.

Načelnik Novigrada Podravskog Mladen Mađer (HSS) ne skriva da je još u šoku nakon što je u njegovu vinogradu u Borovljanima u subotu eksplodirala ručna bomba.

– Dobro sam, radim, ali ne prestajem misliti o tome kako je sve moglo završiti puno gore. Svi smo mogli nastradati. Hvala Bogu da se to nije dogodilo – rekao je 51-godišnji Mađer u čijem je vinogradu, koji je kupio prije nepunih mjesec dana, u subotu održana radna akcija čišćenja okoliša.

U njoj je sudjelovalo deset ljudi, sedam ih je u trenutku eksplozije bilo “vani”, a troje u klijeti.

U eksploziji ručne bombe načelnik je lakše ozlijeđen, dok je njegov 49-godišnji prijatelj Stipe Udovičić iz Koprivnice prošao s teškim ozljedama opasnima po život. Geleri su mu “napali” unutrašnje organe i prava je sreća da je uopće ostao živ. Tko zna što bi bilo da ga prijatelji nisu odmah odvezli u koprivničku bolnicu gdje mu je pružena prva liječnička pomoć te da nije odmah prebačen u zagrebački KBC Dubrava na operacijski stol.

– Trenutačno stanje mu je stabilno i ono što je najvažnije – izvan je životne opasnosti. Očekuje ga dug oporavak, ali nadamo se da će sve biti u redu – o prijateljevu stanju informirao nas je Mađer.

Načelnik Novigrada Podravskog u eksploziji ručne bombe zadobio je ozljede ruke i leđa. Dobio je nekoliko šavova, ali zanimljivo je da mu u tijelu nije pronađen metal, nego samo dijelovi plastike i drva. On je puno bolje prošao jer je u trenutku eksplozije odlazio od vatre na kojoj su palili granje, dok je Udovičić bio najbliži i licem okrenut prema vatri. Zato mu i je tako jako nastradala prsna i trbušna šupljina.

Mađer ne zna kako se ručna bomba pojavila u njegovu vinogradu. Policija je, pak, priopćila kako je ona ondje već duže vremena odbačena i prekrivena zemljom, a eksplodirala je uslijed zagrijavanja.

Načelnik kaže da ga je sada strah bilo što više raditi u tom vinogradu, podalje od klijeti.

– Volio bih da se ispita cijeli teren. Do tada sigurno tamo neću izvoditi radove – rekao je Mađer.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×