12.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Minimalna pobjeda

I Linice uspješne u prvenstvu, Pranjićeve “dekle” uzele bodove na vrućem gostovanju u Virovitici
I

Sjajne su bile i vratarke na golu pri čemu je Lucija Horvat skupila devet, a Antea Marijanović šest obrana - kazali su u klubu. 

Ne propustite

Koprivnički rukomet nije samo seniorska ekipa Podravke. Tu su i mlađe i nešto manje mlađe kategorije, stotine igračica i vrijedni treneri i trenerice koje također s ponosom nose ime kluba diljem zemlje. Jedna od takvih ekipa je i Podravka 2 Lino koja je pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, u prvom kolu 2. HRL Sjever na gostujućem terenu pobijedila jaku ekipu 1234 Virovitice rezultatom 31:32.

– Najefikasnije u našim redovima bile su Ana Javorić s 10, Jana Miklić s osam i Tena Jurlina sa sedam postignutih pogodaka. Sjajne su bile i vratarke na golu pri čemu je Lucija Horvat skupila devet, a Antea Marijanović šest obrana – kazali su u klubu.

Igrale su: A. Marijanović (6), Horvat (9); Hajdinjak 1, Gregurić 3, Đolonga 2, Milivojević 1, Miklić 8, Jurlina 7(2), Javorić 10(2), Lengelić, Adžaga, Liščak, Horvat ml., Markota. Trener: Antonio Pranjić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×