12.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Među 300 natjecatelja

U Koprivnici se trenira i judo! Mladi Borna i Jana osvojili četiri medalje na jakom međunarodnom turniru
U

U subotu u Sportskoj dvorani u Čaglinu održan je tako prvi Međunarodni judo turnir Kup Slavonaca.

Ne propustite

Da, u Koprivnici se trenira judo, i to dobar judo. Među judašicama i judašima su i oni koji već u mlađim kategorijama bilježe odlične rezultate. U subotu u Sportskoj dvorani u Čaglinu održan je tako prvi Međunarodni judo turnir Kup Slavonaca.

– Turnir je okupio oko 300 natjecatelja. Judo klub Koprivnicu predstavljali su Borna i Jana Rožac, koji su osvojili četiri medalje. Borna je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji dječaka U12 do 50 kg, te treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji dječaka U14 do 50 kg. Jana je osvojila dva druga mjesta i srebrne medalje u kategoriji djevojčica U14 do 63 kg, te u kategoriji mlađih kadetkinja U14 do 63 kg – rekli su u klubu.

FOTO/VIDEO Jana iz Koprivnice prvakinja je Hrvatske u judu: S protivnicama se družim prije i nakon borbe, ali uvijek ih želim pobijediti

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×