18.5 C
Koprivnica
Utorak, 1. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Vrijedi pogledati

HZZO daje besplatno dopunsko osiguranje, pogledajte zadovoljavate li koji od uvjeta
H

Jeste li znali da HZZO daje mogućnost građanima dopunskog zdravstvenog osiguranja koje se pokriva iz državnog proračuna?

Ne propustite

Dopunsko zdravstveno osiguranje vrijedi imati, posebno ako često posjećujete liječnike. Jeste li znali da HZZO daje mogućnost građanima dopunskog zdravstvenog osiguranja koje se pokriva iz državnog proračuna – dakle, koje je besplatno?

Besplatno dopunsko osiguranje osigurano je za osobe koje…

– Imaju invaliditet, koje imaju 100 posto oštećenja organizma, odnosno tjelesnog oštećenja prema posebnim propisima, pa osobe kod kojih je utvrđeno više vrsta oštećenja te osobe s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem ili psihičkom bolešću zbog kojih ne mogu samostalno izvoditi aktivnosti primjerene životnoj dobi sukladno propisima o socijalnoj skrbi. Također tu su i osobe darivatelji dijelova ljudskog tijela u svrhu liječenja. Tu su i osobe dobrovoljni davatelji krvi s više od 35 davanja (muškarci), odnosno s više od 25 davanja (žene) – navode u HZZO-u i dodaju:

140624 Davanje krvi, praunuk dr. tomislav bardek, Tomislav Zajčić (1) ilustracija krv
Darivanje krvi se isplati // Ilustracija // Foto: Valentino Štefanek

– Pravo imaju i redoviti  učenici i studenti stariji od 18 godina. Kad je riječ o novčanim cenzusima, pravo imaju osobe čiji ukupan prihod u prethodnoj kalendarskoj godini, iskazan po članu obitelji, mjesečno nije veći od 379,49 eura. Za samce to je 475,12 eura.

Dodaju i kako trudnicama HZZO u cijelosti osigurava plaćanje zdravstvenih usluga, ali samo za stanja i poremećaje vezane za trudnoću.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Opet

Možete jednom pogađati gdje je uhvaćen najbrži vozač vikenda, palio je gume na poznatoj dionici

Više nije teško pogoditi gdje je tijekom vikenda postignuta najveća brzina na podravsko-prigorskim prometnicama. I ovoga puta je to...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×