23.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 10. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IZGRADNJA

Još jedna općina ulaže u vrtićke kapacitete, kreće izgradnja područnog odjela, bit će mjesta za 50-ak mališana
J

Radovi se izvode u sklopu projekta Područni odjel Dječjeg vrtića Potočnica Pitomača, a cilj i svrha ulaganja je kroz izgradnju područnog odjela osigurati infrastrukturni i materijalni kapacitet

Ne propustite

Dobra vijest za sve koji u Pitomači razmišljaju kuda sa svojim mališanima prije nego zasjednu u školske klupe. Naime, nakon provedene javne nabave sklopljen je ugovor o radovima i opremanju građevine u projektu Područni odjel Dječjeg vrtića Potočnica Pitomača.

– Radovi se izvode u sklopu projekta Područni odjel Dječjeg vrtića Potočnica Pitomača, a cilj i svrha ulaganja je kroz izgradnju područnog odjela osigurati infrastrukturni i materijalni kapacitet za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja – rekli su iz općine.

Foto: Općina Pitomača

Projektom će se osigurat četiri dodatna dnevna boravka za pružanje usluge ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te će se povećati kapacitet za do 48 novih mjesta ciljane skupine djece u dobi od jedne do tri godina s područja općine.

Dodajmo kako se ovaj projekt vrijedan 776.582,16 eura s PDV-om financira u potpunosti bespovratnim sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026., dok je planiran početak radova sredinom listopada ove godine, a trajat će do listopada 2025.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije pazio

Autom prelazio preko staze i pregazio biciklista u Miškininoj, policija provodi krim istraživanje

Ozlijeđeni 23-godišnji biciklist epilog je prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 17.50 u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×