19 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKT

FOTO Pitomački vrtić dobio oznaku „Naš vrtić je siguran”
F

Ponosni smo na ovu oznaku te vjerujemo da će stečene vještine pomoći djeci snalaziti se u životu koji već sada obiluje izvanrednim situacijama kaže Marija Tkalčec

Ne propustite

Dječji vrtić Potočnica iz Pitomače uključen je u projekt „Sigurnije škole i vrtići“ kojeg provodi Hrvatski Crveni križ.

Cilj projekta je poboljšati znanja i ojačati kompetencije svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa za teme vezane uz pripreme za izvanredne situacije kao što su potres, požar i poplava te pružanje prve pomoći, psihosocijalne podrške i sigurnosti u vrtiću.

Registracijom i prijavom na platformu sigurnija-djeca.hck.hr vrtić je dobio pristup raznim korisnim i edukativnim materijalima koje je implementirao u svoj rad. Tako su u vrtiću unaprijedili svoja znanja i vještine pravilnog postupanja prije, za vrijeme i nakon izvanrednih situacija te savladali sigurnosne postupke i postupke pružanja prve pomoći.

– Na taj smo način povećali razinu sigurnosti u našem vrtiću i ostvarili postavljene ciljeve te nam je Hrvatski Crveni križ dodijelio oznaku „Naš vrtić je siguran!“. Ponosni smo na ovu oznaku te vjerujemo da će stečene vještine pomoći djeci snalaziti se u životu koji već sada obiluje izvanrednim situacijama – kaže voditeljica projekta Marija Tkalčec.

Foto: Dječji vrtić Potočnica
Foto: Dječji vrtić Potočnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×