9.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 17. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kad se male ruke slože

FOTO Vrijedni članovi DVD-a Mičetinac samoinicijativno uredili vatrogasni dom i sanirali krovište garaže
F

Radna akcija održana je na inicijativu predsjednika i zapovjednika DVD-a.

Ne propustite

Kad se male ruke slože, sve se može! Upravo su to pokazali članovi DVD Mičetinac, koji su protekla dva vikenda organizirali velike radne akcije.

U radnim su akcijama izvršili pregled vatrogasne opreme te čišćenje i održavanje vatrogasnog doma, poručili su iz đurđevačke Gradske uprave.

– Članovi DVD-a počistili su i pokosili okoliš u krugu vatrogasnog doma. Drušili stablo oraha koje je predstavljalo opasnost kako za sam dom tako i za mještane prilikom radova ili druženja u domu. Nakon čišćenja okoliša vatrogasci DVD-a Mičetinac sami su izvršili sanaciju dijela krovišta na vatrogasnoj garaži koje je propuštalo zamijenivši letve i rogove. Zamijenili su i oštećeni crijep na garaži koji su dobili kao donaciju od Grada Đurđevca – naglasili su.

Dodajmo kako su inicijatori radova bili predsjednik i zapovjednik DVD-a Mičetinac Mario Čorba i Vedran Bukovčan koji su zahvalili članovima na odazivu na radnu akciju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Renesansni buntovnik

FOTO/VIDEO Neumorni autor, odnedavno i doktor, Marko Gregur: Kondukter i ja jedini se veselimo kašnjenju vlakova HŽ-a!

Prema istraživanju Eurostata, osam posto Hrvata godišnje pročita 10 ili više knjiga. Rekli bismo, to su pravi čitači. Samo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×