11.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 17. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zanimljiv program

Vikend u FUNK-u donosi dvije zanimljive radionice, izradite prirodnu kozmetiku i saznajte kako raditi s glazbenim amaterima
V

Uz zanimljivo popratno predavanje dobiti ćete mogućnost izraditi vlastitu zubnu pastu

Ne propustite

Koprivnički FUNK vrlo je aktivan, a pored koncertnih događanja tu su i vrlo zanimljive radionice.

Upravo takve slijede u vikendu pred nama kada su petak i subota rezervirani za programe Jesenska pozornica i izradu prirodne kozmetike.

U petak 18. listopada održava se radionicu izrade prirodne kozmetike pod vodstvom Sabine Kolak. Uz zanimljivo popratno predavanje dobiti ćete mogućnost izraditi vlastitu zubnu pastu. Radionica počinje u prostoru FUNK od 17.30 sati, a sudjelovanje je slobodno.

Radionicu Jesenska pozornica koju priprema voditeljica Iva Jarić na programu je u subotu 19. listopada od 10 do 13. sati.

Polaznike će voditi kroz iskustveno provjerene i djelotvorne postupke prilikom rada s amaterima, a područje glazbenog djelovanja odnosi se na pjevanje, zborsko pjevanje, aranžiranje glazbenog materijala i glazbenu pedagogiju u sklopu glazbenog amaterizma.

Kako raditi s pojedincem ili skupinom glazbenih amatera okupljenih u zajednici u obliku zbora i sastava? Kako od amatera dobiti profesionalni zvuk? Kako objasniti jednostavnim rječnikom glazbene ideje te koja su efikasna rješenja u dobivanju boljeg zvuka?

Upravo na ova pitanja odgovara radionica namijenjena odgojno-obrazovnim djelatnicima te svima koji žele obogatiti svoj rad. Broj polaznika je ograničen, a prijave su moguće preko poveznice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sajmeni dan u Đurđevcu

FOTO Cvijeće i aranžmani skuplji nego prošle godine, prodavači: Kakve su cijene u trgovinama, naše povećanje je neznatno

Kiša je danas od ranog jutra neumorno padala na području cijele Podravine. Tako je bilo i u Đurđevcu gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×