26 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
#SVIZAFUNK

VIDEO Podržite koprivnički FUNK u obnavljanju prostora, pokrenuta je kampanja za prikupljanje donacija
V

U planu je zamjena prozora na cijelom objektu, uvođenje ventilacije u koncertnoj dvorani, obnova podova, te adaptacija krovišta

Ne propustite

Koprivnički FUNK, odnosno Forum udruga nezavisne kulture proslavio je 10 godina rada na razvoju kulture u Koprivnici. Sada je pokrenuta kampanja pod sloganom #SVIZAFUNK, a riječ je o akciji prikupljanja donacija kako bi se prostor dodatno obnovio i kako bi se stvorili bolji uvjeti za rad.

– Cilj osnivanja FUNK-a 2014. godine bila je želja udruga s područja nezavisne kulture za vlastitim prostorom u kojem će realizirati svoje programe. Od tada do danas FUNK je bio domaćin brojnih koncerata, predavanja, radionica, izložbi, performansa, večeri soundsystem kulture, filmskih večeri, proba bendova, konferencija, u njemu se odvija škola sviranja i pjevanja, te drugi programi – rekli su iz FUNK-a.

Sami napravili puno, sada i vi možete pomoći

U posljednjih pet godina od tada praznog i oronulog prostora, bez osnovnih uvjeta za rad FUNK-ovci su napravili puno toga. Izgrađena je pozornica od drvenih paleta, osvježili su se zidovi, opremljena je koncertna dvorana, adaptiran sanitarni čvor, a više od 300.000 eura osigurano je iz fondova Europske unije.

FUNK je paralelno s obljetnicom 10 godina rada u trenutku kada takvih fondova nedostaje odlučio pokrenuti crowdfunding kampanju prikupljanja donacija s ciljem daljnje obnove prostora.

– U planu je zamjena prozora na cijelom objektu, uvođenje ventilacije u koncertnoj dvorani, obnova podova, te adaptacija krovišta – kažu iz FUNK-a.

Ovu kampanju možete podržati svojom donacijom, a FUNK-ovci su pripremili i zanimljive poklone za sve koji se u kampanju uključe.

 

Funk_donacija
Foto: Funk
Foto: Funk
Foto: Dino Šef
Foto: Funk
Foto: Funk
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolonjezijada u Kalinovcu

FOTO/VIDEO Tko radi najbolji bolonjez? Širi se miris jezerom Batinske, a mališani uživaju u igrama i druženju

Jezero Batinske u Kalinovcu danas je mjesto dobre zabave i natjecanja u kuhanju bolonjeza. Dobrovoljno vatrogasno društvo organiziralo je Vidovo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×