19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
besplatni udžbenici

Kešer (SDP): Odreknite se plaće, Koren (HSS): Ne komentiram bedastoće
K

Ne propustite

Mladen Kešer (SDP), načelnik Općine Kalnik, zadovoljan rezultatom na nedavnim izvanrednim izborima prozvao je Darka Korena (HSS), koprivničko-križevačkog župana, da nema jasan cilj kada je u pitanju školstvo.

Mladen Kešer (SDP), načelnik općine Kalnik, danas, u srijedu, na konferenciji za novinare koprivničko-križevačkog SDP-a, prozvao je Darko Korena (HSS), koprivničko-križevačkog SDP-a.

– U 15 godina vladanja Koren je pokazao da nema jasni cilj ni smjernice u razvoju školstva. Djeca u Kalniku od prvog do osmog razreda imaju besplatne udžbenike jer sam se ja odrekao svoje plaće. Neka se župan i njegovi zamjenici odreknu svojih plaća i za tih milijun kuna mogu se kupiti udžbenici – rekao je Kešer.

Osim toga, istaknuo je kako je nezadovoljan općim stanjem u županiji te da je cilj na lokalnim izborima ponoviti uspjeh koji su polučili na nedavnim izvanrednim izborima u Kalniku.

Koren je kratko istaknuo da nema komentara “na bedastoće”.

– A stvarno je jaka stranka koja Kešera stavlja kao uzor. Predlažem im da ga kandidiraju za župana – zaključio je Koren.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×