12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Treća HNL

Mešnjak startao velikom pobjedom na klupi Koprivnice
M

Ne propustite

Nakon serije od tri poraza u posljednja četiri prvenstvena ogleda, Koprivnica je vođena novim trenerom stigla do tri vrlo važna boda u Pleternici.

Nogometaši Koprivnice ostvarili su danas, u subotu, u 22. kolu Treće HNL Istok veliku pobjedu. Na gostovanju u Pleternici rezultatom 3:1 bili su bolji od Slavije koju je ovaj poraz svrgnuo s čelne pozicije.

Pod vodstvom novog trenera, Želimira Mešnjaka, Koprivničanci su u utakmicu krenuli željni nadmetanja i dokazivanja, što je ubrzo i urodilo plodom. U 38. minuti susreta za vodstvo gostiju pogađa Ivanović te unosi mir u redove Koprivnice.

Nastavak utakmice donio je i probuđeniju ekipu Slavije, koja je preko Jakovljevića stigla i do izjednačenja, no samo nekoliko minuta kasnije ponovno je precizan koprivnički napadač Ivanović. Mirnu završnicu susreta trećim zgoditkom gostiju u 82. minuti osigurao je Srpak.

Bila je ovo druga ovosezonska pobjeda Koprivnice protiv Slavije, u isto toliko ogleda, te prva Mešnjakova u trenerskom debiju na klupi Zelenih.

Nakon 22 odigrane utakmice Koprivničanci s 22 osvojena boda zauzimaju 14. ligašku poziciju, a jednak učinak, no bolju gol-razliku, imaju i 13. Varaždinci. Pretposljednja Podravina, domaćim porazom rezultatom 2:1 od Oriolika, ostala je na 19 bodova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Do 30. svibnja

Daje se u zakup državna zemlja, poljoprivrednici požurite – ovo su detalji iz natječaja

Kako doznajemo, Općina Koprivnički Ivanec objavila je upravo javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×