U SVIM POSLOVNICAMA

Agro-kuća u Koprivnici posluje 30 godina, iskoristite 10 posto popusta na kupnju

30 godina Agro-kuće je povod za optimizam, zato Vas časte popustima. S ponosom se može reći: mnogi su partneri u Vašoj poljoprivrednoj proizvodnji, samo je jedan prijatelj već godinama uz Vas.

09:32h
0
Foto: Agro-kuća

Povodom 30. rođendana Agro-kuće, u subotu 22. svibnja, iskoristite 10% popusta na ukupnu vrijednost računa prilikom kupnje na blagajni u svim njihovim poslovnicama.

Zajedno obilježite 30. rođendan Agro-kuće. U ponudi je sve za poljoprivredu, vrt i dom.

Posjetite ih u ovim poslovnicama te iskoristite -10% popusta na Vašu kupnju u subotu 22. svibnja:

– Poljoapoteka Koprivnica, Braće Radića 47
– Poljoapoteka Sigetec, Ivana Berute 7
– Veleprodajna poslovnica u Peterancu, Braće Radića 75b
– Vrtni centar, Bjelovarska cesta 34, Koprivnica

Prilikom posjete Vrtnom centru Agro-kuće, ne zaboravite nabaviti biljke iz njihove proizvodnje te dekoracije iz cvjećarne i poklon-dućana.

Foto: Agro-kuća
Pratite stranice Agro-kuće

U ovih 30 godina poslovanja, u Agro-kući su ponosni što su postali nezaobilazan partner i pratilac mnogih poljoprivrednih proizvođača.

Renomirani su dobavljači i distributeri neophodnih materijala i opreme u poljoprivredi. Pratite novosti na njihovoj službenoj stranici: www.agro-kuca.hr i na njihovom profilu na Facebooku: www.facebook.com/AgroKucaKoprivnica.

Foto: Agro-kuća
Turistička ponuda

Ukoliko tražite idealan ljetni odmor, rezervirajte svoj termin u apartmanima Agro-kuće. Unaprijedili su i proširili svoje poslovanje pa su Vam spremni ponuditi vrhunski ljetni doživljaj. Mjesto Srima nadomak Vodica pružit će Vam nezaboravan provod i odmor. Kontaktirajte ih, informacije su na: www.apartmani-vodice.hr/.

Agro-kuća d.o.o., korak ispred konkurencije

čitam...