Godina 2030.

Airsoft sudionici spremaju državni udar jer su politički lideri i šefovi u pohlepi za moći doveli do nestajanja srednje klase

Susret će se održati ove subote od 10 do 18.30 sati na prostoru Kampusa u Koprivnici. Sudjelovat će 130 natjecatelja iz 31 prijavljenog kluba s područja cijele Hrvatske. 

10:38h
0
Airsoft
Airsoft u Koprivnici // Foto: Ivan Brkić

Godina je 2030. Na prostoru Europeje politički lideri i šefovi velikih koorporacija u svojoj pohlepi za moći i novcem doveli su do nestajanja srednje klase društva te masovnog siromaštva. Više od 70 posto stanovnika Europeje je siromašno i živi u gotovo robovlasničkom sistemu. Jedino tko još ima relativno normalne uvjete života su vojska i policija koja je u službi politike i koorporacija.

Scenarij je ovo OP GHETTO-a III, prvog ovogodišnjeg airsoft susreta, u organizaciji Airsoft udruge Podravina. Susret će se održati ove subote od 10 do 18.30 sati na prostoru Kampusa u Koprivnici. Sudjelovat će 130 natjecatelja iz 31 prijavljenog kluba s područja cijele Hrvatske.

Adrenalina neće nedostajati jer do sukoba će doći kad stanovnici Europeje odluče pokušati vratiti ravnotežu i svrgnuti političare i šefove velikih koorporacija s vlasti. Predsjednik Europeje tada mobilizira sve vojne i policijske postrojbe te se priprema na državni udar.

Stanovnici Europeje već su zauzeli nekoliko vojnih objekata i skladišta, te su postali vrlo ozbiljan protivnik u ovom sukobu. Političarima i bogatoj eliti ne ide u prilog ni činjenica da je pokret otpora sastavljen od bivših pripadnika vojske i policije…

Loading...