23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Akcija „Darujmo knjige: prikupljanje donacija za školske knjižnice Gunje i Račinovaca“ i dalje traje
A

Ne propustite

Kao što je poznato, Knjižnica i čitaonica „Fran Galović” Koprivnica je 1.12.2014. pokrenula akciju „Darujmo knjige: prikupljanje donacija za školske knjižnice Gunje i Račinovaca”. Akcija je pokrenuta kako bi građani Koprivnice i okolice, ali i svi zainteresirani, pomogli školskim knjižnicama spomenutih mjesta pri prikupljanju građe.

U akciji je dosad prikupljeno šezdesetak knjiga, od kojih je dio namijenjen školskim knjižnicama, a dio će biti proslijeđen budućoj narodnoj knjižnici koja će se otvoriti u Gunji iduće godine. Akciji se može pristupiti tako da se knjiga kupi i donese u Dječji odjel Knjižnice (Šareni dućan daje 20% popusta), da se daruje vlastita knjiga ili da se uplati novčana donacija na račun školskih knjižnica (BAN: HR5923400091100171227 i HR7824850031100204312 s naznakom “za školske knjižnice”). Popisi potrebnih knjiga nalaze se na mrežnoj stranici Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica.

Akcija „Darujmo knjige: prikupljanje donacija za školske knjižnice Gunje i Račinovaca” traje do 31.12.2014. godine. Pozivamo sve zainteresirane i sve koji su u mogućnosti da svojom donacijom pomognu obnovljenim školskim knjižnicama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

STANJE U STOČARSTVU

FOTO Veljko i Danijela u svom selu jedini uzgajaju krave: Proizvodnja mlijeka postala je skup sport

Nedaleko Đurđevca smjestilo se poznato naselje Sveta Ana, čija Vodenica privlači brojne turiste i zaljubljenike u prirodu Veljko i Danijela...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×