11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dobrovoljno darivanje krvi

Na akcije u veljači odazvalo se gotovo 500 darivatelja
N

U veljači akcijama se odazvalo 478, a krv su dala 434 dobrovoljna davatelja krvi od koji je 347 muškaraca i 87 žene. Krv je prvi puta dalo 13 dobrovoljnih davatelja krvi.

Ne propustite

Prema kalendarskom planu provedene su akcije dobrovoljnog darivanja krvi. U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica 13. veljače, u ponedjeljak, prikupljeno je 149 doza krvi od 168 prijavljena davatelja krvi, dok je u utorak 14. veljače krv je dalo 143 od 163 prijavljena dobrovoljna davatelja krvi.

Drugog dana akcije, 15. veljače, provedenog za djelatnike Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek u Koprivnici akciji je pristupilo 49, a krv je dalo 38 davatelja, dok je u Hlebinama krv dalo 35 od 40 prijavljenih davatelja krvi.

Posljednje dana akcije, u četvrtak 16. veljače, krv se darivala u prostorijama HEP-a u Koprivnici. Krv je dalo 24 od 27 davatelja krvi koji su pristupili akciji, a u poslijepodnevnim satima u Koprivničkom Ivancu od prijavljenih 51 krv je dalo 45 davatelja.

Mirko Bušić iz Virja darivao je krv po stoti put. Čestitamo svima na plemenitosti i humanosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×