7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pomoć građanima

Ako imate problem, javite se gradskom Odboru za pritužbe, predsjednik Suvalj kaže da odgovor stiže u roku od 30 dana
A

Vjerujem da će građani iskoristiti svoje građansko pravo i obratiti se odboru. To ne znači da će se svi problemi riješiti, ali odgovorno tvrdim da ćemo uzeti u razmatranje svako obraćanje građana i nastojati pronaći rješenje u suradnji s radnim tijelima Grada, kaže Ivica Suvalj.

Ne propustite

Jeste li znali da Grad Koprivnica ima Odbor za pritužbe i predstavke, odnosno pismeno obraćanje građana, koji služi kao pomoć pri rješavanju problema s kojima se građani susreću u svojim naseljima?

Riječ je o jednom od 17 gradskih odbora, a u ovom će mandatu gradskog vijeća predsjednik biti Ivica Suvalj, član stranke Mreža nezavisnih lista.

Odbor ima još šest članova, Željku Zetović kao potpredsjednicu uz članove Marija Cvrtilu, član, Snježanu Veličan, Bosiljku Koštić, Zorana Kljajića i Mirelu Grošanić.

– Nastojat ću prema potrebi održavati sastanke odbora činiti sve što je u mojoj moći da se predstavka ili pritužba riješi. To je jedan u nizu odbora koji je osnovan upravo s ciljem da se poboljša kvaliteta života građana, svojevrsni glas naroda. Vjerujem da će građani iskoristiti svoje građansko pravo i obratiti se odboru. To ne znači da će se svi problemi riješiti, ali odgovorno tvrdim da ćemo uzeti u razmatranje svako obraćanje građana i nastojati pronaći rješenje u suradnji s radnim tijelima Grada – kazao je Ivica Suvalj.

Ivica Suvalj // Foto: Matija Gudlin

Građani se mogu obratiti s problemom u pisanom obliku, poslati na adresu Grada Koprivnice i pritom nasloviti na spomenuti odbor. Također, svoje predstavke i pritužbe mogu ubaciti u poštanski sandučić Gradske vijećnice ili odnijeti u pisarnicu grada Koprivnice koja se nalazi u prizemlju zgrade.

– Bilo bi dobro da se građani obrate imenom i prezimenom jer je zakonska obveza da se odbor očituje u roku od 30 dana, tako da znamo komu se obratiti. Odbor se sastaje po primitku predstavke ili bilo kakve pritužbe, razmatra problem te upućuje na radna tijela Grada – kazao je vijećnik Suvalj.

U prošlom sazivu gradskog vijeća predsjednica tog odbora bila je Karolina Vidović (HSS),a prije nje Ernest Forjan, vijećnik iz redova HDZ-a.

– Prethodnih godina građani su koristili ovakvu mogućnost komunikacije. Također, želimo istaknuti kako građani sva svoja pitanja i prijedloge šalju putem linka Pitajte Gradsku upravu te im gradske službe redovno odgovaraju na iste. Isto tako svi upiti
mogu se poslati na bilo koji službeni gradski mail kao i službeniku za informiranje – rekli su nam u Gradu.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Promet se odvija sporo

[FOTO/VIDEO] NESVAKIDAŠNJA NEZGODA Kamion je zapeo i zaustavio promet

Prije nekoliko trenutaka na cesti između Ferdinandovca i Đurđevca došlo je do nesvakidašnje nezgode. Naime, kako neslužbeno doznajemo, kamion je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×