zadnji čas

Ako još ne znate kuda na doček, evo što nude podravsko-prigorski gradovi

17:00h
0
Vatromet / Foto: Arhiva ePodravina.hr

U Koprivnici nastupa Ivan Zak, u Križevcima Vinil bend, u Đurđevcu Black Tatoo, a u Pitomači Podravski mužikaši. Nažalost, u Ludbregu ove godine nema organiziranog dočeka.

Do najluđe noći u godini brojimo tek sate. Ako još uvijek niste sigurni kamo na doček ili su vam propali svi planovi, nikako ne propustite dobru zabavu na središnjim trgovima podravsko-prigorskih gradova.

Koprivničance će u Novu godinu uvesti Ivan Zak, miljenik ženskog dijela publike i mlađe populacije, koji će zasigurno podići atmosferu na Trgu bana Josipa Jelačića. Koncert počinje u 23 sata. Gradonačelnica Vesna Želježnjak najavila je iznenađenje, ali detalje nije željela otkrivati.

Dobru zabavu za doček Nove uz kuhano vino i čaj nude i Križevci na Strossmayerovom trgu uz Vinil bend. U ponoć će uspješnu i sretnu novu 2016. godinu svim građanima uz šampanjac i kuhano vino zaželjeti gradonačelnik.

U Đurđevcu će se za dobro raspoloženje svih pobrinuti glazbeni sastav Black Tatoo. Program na Trgu svetog Jurja počinje u 23 sata, a posjetitelji će se moći ugrijati uz kuhano vino i čaj te uživati u vatrometu.

U Pitomači će doček biti na Trgu kralja Tomislava, a program počinje u 22 sata. Svi posjetitelji moći će se ugrijati uz kuhano vino i čaj, a u ponoć uživati u spektakularnom vatrometu. Kako bi u što boljoj atmosferi ispratili staru i sa stilom dočekali Novu godinu, pobrinut će se tamburaški sastav Podravski mužikaši.

Zbog slabijeg interesa proteklih godina, u Ludbregu neće biti organiziranog dočeka.

 

Loading...