ROĐENO JE 866 MALIŠANA

Ako vam treba inspiracija za ime vašeg bebača, možda vam popis najčešćih i neobičnih imena u 2019. godini pomogne

U 2019. godini u Koprivničko-križevačkoj županiji na svijet je došlo 866 mališana, a očigledno je iz podataka koje smo dobili kako Podravci i Prigorci najviše vole imena Lea i Petar. 

16:30h
0
Ilustracija // ingimage.com
Ilustracija // ingimage.com

U 2019. godini u Koprivničko-križevačkoj županiji na svijet je došlo 866 mališana, a očigledno je iz podataka koje smo dobili iz Službe ureda župana kako Podravci i Prigorci najviše vole imena Lea i Petar.

Potvrđuje to popis novorođenih mališana u 2019. godini, jer su roditelji ime Lea svojim curicama dali 13 puta, dok su ime Petar, svojim dječacima dali 18 puta.

Leu u stopu prate Ema, Mia, Hana, Marta, Mila, Maša, Nika i Sara. S druge strane u svijetu muških beba, Petra slijede Jakov, Ivan, David, Borna, Lovro, Fran, Jan i Luka.

110104-beba-m
Ilustracija

Manji je broj roditelja koji su svojoj djeci dali dva imena, a radi se o imenima koja su ujedno i neuobičajena, Drava Lena i Faustina Rita.

Izdvojili smo i neka od nesvakidašnjih, ali jednako lijepih imena poput Jona, Klea, Kora, Mey, Adelisa, Dia, Sia, Ledri, Lejon, Arnel, Atlas, Noel, Liam i Mael.