17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Aktivnost „Dobro biram-volontiram“ provedena u Županijskoj upravi
A

Ne propustite

Udruga osoba s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice u utorak 7. travnja u prostorijama Županijske uprave provodila je aktivnost “Dobro biram-volontiram” u sklopu projekta Ja sam promjena – VOLONTIRAM koju je podržao i župan Darko Koren sa suradnicima.

Aktivnost su provodili direktni korisnici projekta, članovi Udruge i učenici OŠ Koprivnički Ivanec koji su ovom prilikom anketirali dužnosnike, službenike i građane s pitanjima koliko poznaju zakonsku regulativu o volonterstvu, potrebi i mogućnostima volontiranja u zajednici. U anketi je sudjelovalo 82 ispitanika.

Projekt je odobren na Natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2014./2015. Projekt financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u iznosu od 50.000,00 kuna, a partneri u projektu su Koprivničko-križevačka županija, Osnovna škola Koprivnički Ivanec i Općina Koprivnički Ivanec.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×