15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Aktualno prijepodne za slijepe u četvrtak u Križevcima
A

Ne propustite

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije će 29. siječnja 2015. godine (četvrtak) provoditi projekt „Aktualno prijepodne za slijepe” u Gradu Križevcima.

Projekt se sastoji od dviju aktivnosti:

– „Biti slijep na pet minuta” je aktivnost koja je namijenjena svim videćim građanima Grada Križevaca s ciljem njihove senzibilizacije za potrebe osoba s oštećenjem vida. Aktivnost će se provoditi na Trgu Antuna Nemčića u vremenu od 9:30 do 11:30 sati, a u tom periodu će svi zainteresirani građani moći vidjeti kako je to biti slijep na pet minuta, isprobat će razne simulacijske naočale s različitim oštećenjima vida, pokušati hodati sa dugim bijelim štapom, naučiti kako pravilno pružiti pomoć i kako komunicirati sa osobama koje ne vide. Sve to će se odvijati pod stručnim vodstvom profesorice iz Hrvatske udruge tiflopedagoda iz Zagreba i predstavnika Udruge slijepih koji će svima biti na usluzi i za druge informacije vezane za slijepe osobe.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da nas u navedenom vremenu potraže na štandu u centru grada i iz prve ruke saznaju sve što nisu znali o osobama s oštećenjem vida!

– Druga aktivnost projekta namijenjena je svim članovima Udruge s križevačkog područja. Za njih će se u Podrumskoj dvorani hrvatskog doma u vremenu od 12:00 do 14:00 sati organizirati zajedničko druženje s predstavnicima Udruge s ciljem upoznavanja članova sa planom rada za 2015. godinu, razmjenu iskustva iz svakodnevnog života, te razvoj socijalizacijskih vještina kroz igranje društvenih igara za osobe s oštećenjem vida.

Pozivamo sve članove Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije s križevačkog područja da nam se pridruže i ugodno provedu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Opet problemi

FOTO Vlak prolazi, rampa dignuta, a signala nema, vozač: Niti jedno, niti drugo…

Na pružnom prijelazu Kozarevac - Kloštar Podravski nedavno su postavljene automatske rampe s polubranicima u sklopu velikog projekta HŽ...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×