0.7 C
Koprivnica
Srijeda, 6. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Aleksandri Kardum pripala Galovićeva nagrada
A

Ne propustite

Dodijeljene nagradeZa svoje književno djelo Spavaš li? autorica iz Splita Aleksandra Kardum dobila je nagradu Fran Galović. Tko je od 14 autora ponio tu laskavu titulu, proglašeno je na završnoj svečanosti u Kugli.

– Aleksandra je mlada perspektivna autorica, koja je uspjela spojiti procjep stvarnosti i fikcije. Riječ je o djelu koje se nametnulo kao žestoko štivo te ujedno emocionalno i slojevito, stoji u komentaru jedne od članice žirija Božice Jelušić.

Natječaj za najbolje prozno književno djelo u 2008. godini bavio se temama podvojenog identiteta. Sličnu su temu autori obrađivali i u svojim on-line pričama. Na natječaj je pristigla 61 priča, a najboljom je proglašena ona Daria Rukavine. Treća kategorija u kojoj su se dodjeljivale nagrade i priznanja bila je ona za najbolji blog. Titula najbolje blogašice pripala je Sani Perić za blog Rusulica.

Svečana dodjela priznanja završila je odličnom zabavom uz grupu Zadruga.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Visok je 34 metra

FOTO Poznati toranj između Majurca i Križevaca odlazi u povijest, mještani ogorčeni: Ajmo stati uz čovjeka, što sve može učiniti ljudska pakost!

Sada već poznati toranj u dvorištu obiteljske kuće između Majurca i Križevaca koji putnicima na toj prometnici zbog svoje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti