26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Neobičan slučaj

Ana Blažeković: Vozačica mi je oduzela prednost i sve priznala, a osiguranje me odbija isplatiti, HOK: Sumnjamo da je uopće došlo do nesreće
A

Mi smo utvrdili da oštećenja na oba automobila nisu sukladna po visini i intenzitetu, odnosno ne mogu se dovesti u vezu pa sumnjamo da su ta dva auta uopće bila u međusobnom srazu, kaže Damir Leder iz HOK osiguranja

Ne propustite

Ani Blažeković iz Koprivnice osiguravajuća kuća odbija isplatiti naknadu štete, iako se i vozačica s kojom je sudjelovala u nesreći i ona sama slažu oko okolnosti.

– U prometnoj nesreći vozačica iz drugog automobila mi je oduzela prednost. Odmah je priznala svoju krivnju, a ja sam, budući da nisam znala što da radim, čak zvala i policiju na što su mi oni odgovorili da ako nema ozlijeđenih neka maknemo vozila s ceste. Policija je došla nakon 45 minuta, rekli su nam kako nema potrebe za očevidom jer je riječ samo o materijalnoj šteti te da popunimo europsko izvješće o nezgodi i da će osiguranje pokriti štetu – rekla je Ana Blažeković za 24sata.

No, HOK osiguranje procijenilo je da je zahtjev za odštetu neosnovan i odbili su ga.

– Vezano uz Vaš odštetni zahtjev ovim putem Vas možemo izvijestiti da je Komisija za likvidaciju šteta odlučila otkloniti našu odgovornost za naknadu štete i odbiti isti kao pravno neosnovan – stoji u mailu koji je dobila.

– Mi smo utvrdili da oštećenja na oba automobila nisu sukladna po visini i intenzitetu, odnosno ne mogu se dovesti u vezu pa sumnjamo da su ta dva auta uopće bila u međusobnom srazu – kaže Damir Leder iz HOK osiguranja za 24sata.

Iz Hrvatske udruge za osiguranje potvrđuju da svaka osiguravajuća kuća na koncu može odbiti isplatiti novac ako tako procijene.

Europsko izvješće koje su popunili ipak nije dokaz o načinu nastanka prometne nesreće, već se cijeni u korelaciji s ostalim dokazima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turistički doživljaj

Želite na rafting Dravom? Imamo datum, cijena je “bagatela” – požurite i prijavite se dok još ima mjesta!

U subotu 15. i nedjelju 16. lipnja najavljen je tradicionalni rafting Dravom - Hrvatskom Amazonom. Jedinstven je to doživljaj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×