11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POTPISALA UGOVOR

Ana-Marija Petak -Seka, postala kondicijska trenerica Slavenovih mlađih limača i pionira: Tko kaže da se u ovim godinama ne može?
A

- Prezadovoljna sam što su u klubu napokon prepoznali važnost i angažirali me kao kondicijskog trenera. Dečki mogu očekivati opaki dril - našalila se. 

Ne propustite

Koprivnička trenerica Ana-Marija Petak obznanila je danas pratiteljima na društvenoj mreži da se osjeća svečano na lokaciji NK Slaven Belupo. Razlog takvom njenom raspoloženju je taj što je potpisala ugovor s koprivničkim prvoligašem koji joj je kao vanjskoj suradnici povjerio posao trenerice za kondicijske pripreme mlađih limača i pionira. Ana-Marija, svima poznata kao Seka, bit će zadužena za podizanje kondicije stotinjak mališana.

– Prezadovoljna sam što su u klubu napokon prepoznali važnost i angažirali me kao kondicijskog trenera. Dečki mogu očekivati opaki dril – našalila se.

Prvi trening Ana-Marija je odradila pred gotovo mjesec dana.

– Danas sam odradila prvi kondicijski trening s limačima Slaven Belupa. Bilo je i više nego super. Znate onaj osjećaj kad Vam se ostvari san? Meni se to danas desilo!!! Moja želja kad sam upisivala smjer kondicijska priprema sportaša su upravo bili ovi malci. Ne VELIKI…već ovi MALI…jer sam oduvijek osjećala da baš njima trebam…i sad znam da trebam – pohvalila se tada Seka.

Danas je pak istaknula sljedeće:
– Tko kaže da se ne može u “ovim” godinama potpisati ugovor za Slaven Belupo?
Nemojte se plašiti…neću zabijati golove! Eto…može se, samo treba biti uporan i imati cilj..i znanje – poručila je Seka te zahvalila trenerima koji su ju prihvatili, a Slaven Belupu što je konačno angažirao ženu u svom stručnom timu.

– Hvala mojim vježbalicama koje su uz mene sve ove godine – poručila je.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti