Ana Marija Strnad nova predsjednica Mladeži HDZ-a Koprivnice

19:31h
0
Ana Marija Strnad nova je čelnica HDZ-ove mladeži // Foto: HDZ

Na Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a grada Koprivnice za novu predsjednicu izabrana je Ana Marija Strnad.

Zahvaljujući se na povjerenju, nova je predsjednica istaknula:

– Mladež HDZ-a grada Koprivnice svakim danom ima sve više članova, a to znači da mladi prepoznaju snagu i zajedništvo naše stranke. Pred nama svima je zadatak odgovorno zalaganje za probleme naše generacije na svim područjima od zapošljavanja, obrazovanja i humanitarnog rada – rekla je Ana Marija Strnad.

Zajednička fotografija HDZ-ove mladeži // Foto: HDZNa Skupštini su se mladima obratili predsjednik županijske mladeži HDZ-a Saša Cestar i predsjednik koprivničkog HDZ-a Ernest Forjan koji je naglasio kako je osnova političkog djelovanja društvena odgovornost.

– Mladi u Koprivnici imaju dosta problema za koje sadašnja vlast nema konkretne odgovore i upravo od vas očekujemo da se aktivnije uključite i istaknete svoje prijedloge i rješenja za sve društvene procese našega grada – istaknuo je Forjan.

Za članove Gradskog odbora izabrani su Nataša Brezovec, Ivan Česi, Karmen Hemetek, Domagoj Švabek, Leo Nemec, Ivan Mladenović, Marko Antolić, Dragana Palfi Topalović, Igor Jagarinec i Kristina Puž.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Tomislav Prukijaš, Davorin Tišljarić i Saša Cestar.