20.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bit će i izložena

Anđelko Brkić iz KUD-a Delovi ima jednu od najboljih slika, kaže žiri likovnog natječaja Hrvatskog sabora kulture
A

Podsjetimo, prošle godine je na istom susretu slika Anđelka Brkića Sanjam, bila proglašena za najuspješnije i najbolje likovno djelo Hrvatske za 2022. godinu

Ne propustite

I ove godine članovi Likovne sekcija KUD Delovi sudjelovali su na likovnom natječaju Hrvatskog sabora kulture 2023. i potvrdili kvalitetu svojih likovnih radova.

Na ovogodišnji likovni natječaj pristiglo je 312 radova, a za izložbu 39. Susreta likovnih stvaralaca Hrvatske odabrana je i slika člana KUD-a Anđelka Brkića pod nazivom Golgota.

Podsjetimo, prošle godine je na istom susretu slika Anđelka Brkića Sanjam, bila proglašena za najuspješnije i najbolje likovno djelo Hrvatske za 2022. godinu.

Izložba 39. Susreta likovnih stvaralaca bit će postavljena u galerijskom prostoru Muzeja Grada Đurđevca od 15. rujna do 14. listopada ove godine.

Otvorenje izložbe bit će 15. rujna u 19 sati, a proglašenje najboljih bit će na Susretu i zatvaranju izložbe 14. listopada u 12 sati.

Organizator Izložbe i Susreta je Hrvatski sabor kulture, a suorganizaciju potpisuju Muzej Grada Đurđevca i Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Fešta se nastavlja, Ivančane zabavljaju tamburaši do ranih jutarnjih sati, veselo je!

Koprivnički Ivanec danas blista od dobre atmosfere i raspoloženja, a kako i ne bi kada slavi svoj rođendan! Dani općine...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×