izrazite se

ANKETA Grad Koprivnica vas pita kako urediti glavni trg, recite svoje mišljenje

Anketa će biti otvorena do 13. svibnja 2019. godine.

13:08h
0
Veliki crtež koprive - Koprivnica - Zrinski trg
Foto: Mario Kos

Grad Koprivnica pokreće izradu dokumentacije za uređenje glavnog gradskog trga. Obuhvat zahvat podrazumijeva Zrinski trg i Trg bana Josipa Jelačića.

U cilju dobivanja što kvalitetnijeg rješenja provesti će se arhitektonsko urbanistički natječaj unutar kojega će arhitektonska struka dati rješenja budućeg izgleda trga, od kojih će biti odabrano ono najbolje.

Za izradu rješenja je osim stručnog mišljenja i uvjeta javnopravnih tijela vrlo bitna participacija i mišljenje građana grada Koprivnice koji se vrlo često nalaze ili pak svakodnevno borave na glavnom gradskom trgu.

Stoga, kako bi što veći broj stanovnika aktivno uključili u odlučivanje i oblikovanje prostora, Grad Koprivnica u suradnji sa stručnim osobama zaduženima za provedbu natječaja, provodi anketni upitnik o stanju prostora, korisnicima te njihovim željama, zahtjevima i očekivanjima.

Anketni upitnik je moguće u digitalnom obliku popuniti ovdje.

Anketa će biti otvorena do 13. svibnja 2019. godine.

Građani koji se ne koristite digitalnim tehnologijama moći će svoje mišljenje dati dana 11. svibnja 2019. godine (subota) od 9-14 sati kada će se na samome području trga te na okolnim područjima provoditi usmeno anketiranje stanovništva.